474 316 430 skola@2zskadan.cz
474 316 430 skola@2zskadan.cz

Jídelníček

Úterý 8. 10.

Polévka česneková s bramborem
Krůtí na žampionech (1.1), jasmínová rýže
Ovocné pyré
Ovocný nápoj, voda

Středa 9. 10.

Polévka kuřecí s těstovinou a zeleninou (1.1, 9)
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1.1, 3, 7)
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Čtvrtek 10. 10.

Polévka zeleninová se strouháním (1.1, 3, 7, 9)
Vepřové v mrkvi (1.1), vařený brambor
Ovocný nápoj, voda

Pátek 11. 10.

Polévka s jáhly a zeleninou (9)
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda

Pondělí 14. 10.

Polévka vločková se zeleninou (1.1, 7, 9)
Gnocchi se smetanovým špenátem (1.1, 7), parmezán (7)
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Úterý 15. 10.

Celerový krém (1.1, 7)
Rizoto z vepřového masa se strouhaným sýrem (7)
Šlehaný tvaroh (7)
Ovocný nápoj, voda

Středa 16. 10.

Polévka cibulová s bramborem
Kuřecí na paprice (1.1, 7), přílohové těstoviny (1.1)
Ovocný nápoj, voda

Čtvrtek 17. 10.

Polévka s pohankou a zeleninou (9)
Treska na zelenině (4), vařený brambor
Ovocný nápoj, voda

Pátek 18. 10.

Polévka luštěninová
Pečené kuře (7), jasmínová rýže
Míchaný kompot
Ovocný nápoj, voda

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová