Jídelníček

Čtvrtek 22. 05.

Polévka s bulgurem a zeleninou (1.1, 9)
Segedínský guláš (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda

Pátek 23. 05.

Polévka kukuřičná (7)
Krůtí guláš se zeleninou (1.1), přílohové těstoviny (1.1)
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Pondělí 26. 05.

Polévka zeleninová s kapáním (1.1, 3, 9)
Smetanové brambory s květákem a brokolicí (7)
Mrkvový salát
Ovocný nápoj, voda

Úterý 27. 05.

Polévka drožďová (1.1, 3, 7, 9)
Krůtí na žampionech (1.1), jasmínová rýže
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Středa 28. 05.

Polévka čočková
Šunkofleky (1.1, 3)
Okurkový salát
Ovocný nápoj, voda

Čtvrtek 29. 05.

Polévka zeleninová s jáhly (9)
Bratislavské vepřové plecko (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda

Pátek 30. 05.

Polévka kuřecí krémová (1.1, 7)
Luštěninová směs s párkem
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová