Jídelníček

9.3.2020, pondělí

Polévka hrachová
Ravioli Ratatouille s rajčatovou omáčkou (1.1), parmezán (7)
Ovocné pyré
Čaj, ovocný nápoj, voda

10.3.2020, úterý

Polévka brokolicová (1.1)
Vepřová kýta na kmíně (1.1), přílohové těstoviny (1.1)
Jablko
Čaj, ovocný nápoj, voda

11.3.2020, středa

Polévka kuřecí s těstovinou a zeleninou (1.1, 9)
Žemlovka s jablky a tvarohem (1.1, 3, 7)
Melta (1.2, 1.3, 7), ovocný nápoj, voda

12.3.2020, čtvrtek

Bramboračka (9)
Pečený kuřecí stehenní řízek (7), jasmínová rýže
Jahodový jogurt (7)
Čaj, ovocný nápoj, voda

13.3.2020, pátek

Polévka kmínová se zeleninou (9)
Zapečené brambory s krůtím masem (7)
Okurkový salát s rajčaty
Čaj, ovocný nápoj, voda

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, M. Jordánová, M. Šumová, N. Loukotová