474 316 430 skola@2zskadan.cz

Jídelníček

23.9.2019, pondělí

Ředitelské volno

24.9.2019, úterý

Asijská polévka s rýžovými nudlemi
Obalovaný květák (1.1, 3), vařený brambor
Salát z červené řepy
Ovocný nápoj, voda

25.9.2019, středa

Polévka fazolová
Pečené kuře (7), jasmínová rýže
Míchaný kompot
Ovocný nápoj, voda

26.9.2019, čtvrtek

Polévka kuřecí s těstovinou a zeleninou (1.1, 9)
Rybí filé přírodní (4, 7), bramborová kaše (7)
Zelný salát
Ovocný nápoj, voda

27.9.2019, pátek

Polévka pórková
Vepřové na kmíně (1.1), přílohové těstoviny (1.1)
Ovocný nápoj, voda

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, M. Jordánová, M. Šumová, N. Loukotová