474 316 430 skola@2zskadan.cz
474 316 430 skola@2zskadan.cz

Jídelníček

Čtvrtek 23. 01.

Polévka krupicová s vejcem (1.1, 3, 9)
Játra na cibulce (1.1), jasmínová rýže
Šlehaný tvaroh (7)
Ovocný nápoj, voda

Pátek 24. 01.

Polévka čočková
Vepřové v mrkvi (1.1), vařený brambor
Ovocný nápoj, voda

Pondělí 27. 01.

Polévka hrachová
Kuskus se zeleninou a parmezánem (1.1, 7, 9)
Mrkvový salát
Ovocný nápoj, voda

Úterý 28. 01.

Polévka s játrovou rýží (1.1, 3, 9)
Vepřové výpečky, bramborový knedlík (1.1), špenát
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Středa 29. 01.

Polévka kuřecí s nudlemi a zeleninou (1.1, 9)
Kynuté ovocné knedlíky se zakysanou smetanou (1.1, 3, 7)
Melta (1.2, 1.3, 7), ovocný nápoj, voda

Čtvrtek 30. 01.

Polévka s vaječnou sedlinou a zeleninou (1.1, 3, 7, 9)
Kuře na paprice (1.1, 7), přílohové těstoviny
Jablko
Ovocný nápoj, voda

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová