Polévka dýňová (7)
Čínská směs s kuřecím masem (1.1), jasmínová rýže
Pudink s ovocem (7)
Ovocný nápoj, voda
Polévka květáková s cizrnou
Zapečené těstoviny s vepřovým masem (1.1, 3)
Salát z červené řepy
Ovocný nápoj, voda
Polévka vločková se zeleninou (1.1, 7, 9)
Hrachová kaše, vejce (3), okurka
Jablko
Ovocný nápoj, voda
Polévka zeleninová s červenou čočkou (7, 9)
Rybí filé na másle (4, 7), bramborová kaše (7)
Salát z čínského zelí
Ovocný nápoj, voda
Polévka zeleninová s kroupami (1.1, 7, 9)
Segedínský guláš (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda
1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová