Polévka kuřecí s těstovinou a zeleninou (1.1, 9)
Buchtičky s vanilkovým krémem (1.1, 3, 7)
Jablko
Ovocný nápoj, voda
Polévka brokolicová
Kuskus s krůtím masem a zeleninou (1.1)
Ovocný jogurt (7)
Ovocný nápoj, voda
Polévka zeleninová z vaječné jíšky (1.1, 3, 9)
Bramborové halušky s vepřovým masem a zelím (1.1)
Ovocné pyré
Ovocný nápoj, voda
Polévka rajčatová (1.1)
Rybí filé zapečené se sýrem (4, 7), vařený brambor
Míchaný kompot
Ovocný nápoj, voda
Polévka zeleninová se strouháním (1.1, 3, 9)
Fazolový guláš, chléb (1.1, 1.2)
Jablko
Ovocný nápoj, voda
Polévka špenátová (1.1)
Bramborové knedlíky plněné uzeným (1.1), dušené zelí
Ovocný nápoj, voda
Polévka hrstková (9)
Kuřecí plátek přírodní, jasmínová rýže
Šlehaný tvaroh (7)
Mléko (7), ovocný nápoj, voda
1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová