Polévka s bulgurem a zeleninou (1.1, 9)
Segedínský guláš (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda
Polévka kukuřičná (7)
Krůtí guláš se zeleninou (1.1), přílohové těstoviny (1.1)
Jablko
Ovocný nápoj, voda
Polévka zeleninová s kapáním (1.1, 3, 9)
Smetanové brambory s květákem a brokolicí (7)
Mrkvový salát
Ovocný nápoj, voda
Polévka drožďová (1.1, 3, 7, 9)
Krůtí na žampionech (1.1), jasmínová rýže
Jablko
Ovocný nápoj, voda
Polévka čočková
Šunkofleky (1.1, 3)
Okurkový salát
Ovocný nápoj, voda
Polévka zeleninová s jáhly (9)
Bratislavské vepřové plecko (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda
Polévka kuřecí krémová (1.1, 7)
Luštěninová směs s párkem
Jablko
Ovocný nápoj, voda
1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová