474 316 430 skola@2zskadan.cz
474 316 430 skola@2zskadan.cz

Jídelníček

21. 9. 2023, čtvrtek

Polévka dýňová (7)
Čínská směs s kuřecím masem (1.1), jasmínová rýže
Pudink s ovocem (7)
Ovocný nápoj, voda

22. 9. 2023, pátek

Polévka květáková s cizrnou
Zapečené těstoviny s vepřovým masem  (1.1, 3)
Salát z červené řepy
Ovocný nápoj, voda

25. 9. 2023, pondělí

Polévka vločková se zeleninou (1.1, 7, 9)
Hrachová kaše, vejce (3), okurka
Jablko
Ovocný nápoj, voda

26. 9. 2023, úterý

Polévka zeleninová s červenou čočkou (7, 9)
Rybí filé na másle (4, 7), bramborová kaše (7)
Salát z čínského zelí
Ovocný nápoj, voda

27. 9. 2023, středa

Polévka zeleninová s kroupami (1.1, 7, 9)
Segedínský guláš (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Ovocný nápoj, voda

28. 9. 2023, čtvrtek – STÁTNÍ SVÁTEK

29. 9. 2023, pátek – ŘEDITELSKÉ VOLNO

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, J. Fričová, M. Šumová, P. Bambasová