Jídelníček

17.2.2020, pondělí

Polévka čočková
Bramborové placky (1.1), zeleninové trio
Míchaný kompot
Čaj, ovocný nápoj, voda

18.2.2020, úterý

Polévka špenátová (1.1)
Vepřové v mrkvi (1.1), vařený brambor
Čaj, ovocný nápoj, voda

19.2.2020, středa

Polévka kuřecí s těstovinou a zeleninou (1.1, 9)
Hrachová kaše, vejce (3), chléb (1.1, 1.2), okurka
Jablko
Čaj, ovocný nápoj, voda

20.2.2020, čtvrtek

Polévka zeleninová s bulgurem (1.1, 9)
Kuře na smetaně (1.1, 7), kynuté knedlíky (1.1, 3, 7)
Čaj, ovocný nápoj, voda

21.2.2020, pátek

Kulajda (1.1, 7)
Lososové nugetky (1.1, 3, 4, 7), bramborová kaše (7)
Okurkový salát
Čaj, ovocný nápoj, voda

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek (1.1 pšenice, 1.2 Žito)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6. Sója výrobky z ní
7. Mléko a výrobky z něj
8. Ořechy (vlašské, lískové, pistáciové, kešu, para, mandle)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany, sušené ovoce
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich

Obědy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Změna jídelníčku vyhrazena.

Obědy připravují: D. Bendová, Z. Vítová, M. Jordánová, M. Šumová, N. Loukotová